Volwassenen

Soms heb je in het dagelijks leven een probleem waar je steeds tegen aan loopt en je kunt er maar niet omheen of doorheen. Je hebt wel het gevoel dat het ergens vandaan komt, maar je weet niet waar. Ik had daar ook last van. Ik had een muur en daar wilde ik graag achterkijken en de muur afbrokkelen. Zelf lukte het me maar niet. Uiteindelijk heb ik door middel van een luisterkindafstemming de muur kunnen afbreken en daarvoor iets opgelost uit een vorig leven zodat ik weer verder kon op mijn levenspad. En zo heb ik meerdere obstakels en problemen op kunnen lossen door te leren luisteren naar wat mijn ziel te zeggen had. Het lukt me de ene keer zelf en de andere keer heb ik juist hulp nodig om te horen wat mijn ziel te zeggen heeft.

Voor mij bestaat iedereen uit een lichaam en een ziel. Een lichaam bestaat uit je fysieke lichaam en je denken. In je lichaam woont je ziel. Je ziel weet de antwoorden op al je vragen. Het kan lastig zijn om te bepalen welke antwoorden door je denken ofwel je ego gegeven worden en welke antwoorden van je ziel zijn. Soms is het daarom wel fijn als iemand je daarmee helpt. Ik wil je hier ook graag bij helpen door middel van de luisterkindmethode van Diane van Beaumont.

Met jouw vragen in gedachten, zal ik op afstand contact zoeken met jouw ziel, jouw energie, jouw essentie of jouw hoger zelf. Het is maar net hoe jij het noemt. En uiteindelijk ontstaat er een afstemming in de vorm van een brief of een gesprek op papier. Ik stem af aan de hand van je naam, je geboortedatum en je foto. Je hoeft dus niet langs te komen en ik probeer binnen 2 weken, na de aanvraag en betaling, jouw afstemming te mailen zodat jij deze kan lezen op jouw eigen gekozen tijd.

De vragen die jij kunt hebben, kunnen over uit een lopende onderwerpen gaan. Een aantal voorbeelden die ik voorbij heb zien komen zijn:

  • Je wil graag verder in je leven, maar je lijkt steeds tegen een muur op te botsen;
  • Slapeloosheid;
  • Steeds dezelfde nachtmerrie;
  • Je bent steeds ziek;
  • Je hebt een kinderwens en medisch gezien kan het, maar toch lukt het niet;
  • Je wilt graag een andere baan, maar je twijfelt of het wel de juiste keuze is;
  • Waarom je steeds zo onrustig bent.

En zo kunnen er heel veel vragen en onderwerpen zijn waar je hulp bij kunt gebruiken. Mocht je ergens mee zitten en je weet niet of ik je kan helpen, dan kun je mij ook altijd mailen.