Wie ben ik

Ik ben Nienke Stokvis-Bouma. Ik ben getrouwd met Onno en moeder van Sanne en Lisa.

Vanaf het moment dat ik zwanger was van Sanne, ben ik me bewust geworden van mijn eigen gevoeligheid en sterke intuïtie. Dit heeft een andere wending aan mijn levenspad gegeven en mijn leven van voor ik moeder werd, compleet verandert. Ik ben continu bezig mezelf te ontwikkelen en waar nodig te helen. En hiervoor heb ik ook hulp nodig van anderen en dat is soms erg lastig te vragen. Inmiddels heb ik veel kennis en wijsheid vergaard met betrekking tot opvoeden van gevoelige kinderen en bewustwording van je eigen gevoeligheid en het luisteren naar je hart. Door elke afstemming leer ik en deel ik mijn wijsheid.

Tijdens een retraite werd mij heel erg duidelijk dat ik mag luisteren en mag schrijven. Daarmee mag ik andere mensen gaan helpen. Dit is en zal een groot deel van mijn levenspad worden.

Contact: nienkestokvis@gmail.com